esselam alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu, vellezer dhe motra te nderuar, ju ftojm ta shikoni videon me posht, ku nena e mequr edukoj rriti mesoji dijetarin, subhnaAllah, Allahu na bofte musliman te mire. Amin per ta shikuar videon klikoni me poshte, Zoti ju ruajt dhe ju nderofte, ju lutem klikoni edhe ne reklam qe shfaqet me posht, Zoti ju shperblefte, Allahu na bofte banor te Xhenetit. Amin

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.