Pas mëse një viti në gjendje kome, me lexim të Kuranit i jep shenjat e para.

Vellezer dhe motra te nderuar pasi ta shikoni kete video, ju lumet klikoni ne reklam qe ju shfaqet me poshte, vertet ne kemi hargjime, na ndihmoni qe ti mbulojm ato, me lejen e Zotit do te vazhdojm qe t’ju sjellmi ma shume per Islam!

Per ta shikuar videon, klikoni ne linke poshte!

Klikoni ketu __ > LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.