Nje dite, nje burre plak i moshes 80 vjecare duke u kthyer prej Xhamie, arriti ne shtepine e tij. Dera e shtepise ishte e mbyllur ndersa plaku pasi i ra ziles disa here, ne fund i ra te fiket dhe ra pertokë. Gruaja e tij u be merak per vonesen e plakut dhe vendosi te dale ta kerkoje. Kur e hapi deren, pa se plaku ishte i shtrire para dere. E mori plakun brenda, i hodhi uje ne fytyre dhe pas pak plaku i hapi syte.
Gruaja e pyeti: ç’pate, mos je semure, te therrasim ambulancen?!
Plaku: jo, jam mire. Por, kur u vonove ti dhe nuk m’u hap dera, m’u kujtua Bota tjeter dhe thash; vallë si do jete puna me mua nese nuk me hapet dera e Xhennetit dhe per kete shkak me ra te fikët!

Allahu na e Mundësoftë Xhennetin të Gjithve.
AMIN!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.