Shumë nga muslimanët kanë rënë pre e këtij mashtrimi dhe kanë filluar të shpërndajnë këtë video. Kjo nuk është e vërtetë pasiqë videoja është pikërisht ajo e kundërta. Në tokë janë vendosur kokrra misri dhe pula i afrohet atyre për ti ngrënë – dmth fjala All-llah dalëbgadalë do të “humbet” ashtu si pula i han kokrrat e misrit.
Kjo gjë është gënjeshtër dhe video montazhë andaj mos i besoni. Dikush gënjen në emër të Allahut? SubhanAllah..
Kliko linkun me poshte per ta pare videon

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.