Bëhet fjalë për një mjeke, gjinekologe e cila punonte në njërin prej spitaleve amerikane. Ajo tregon se si një ditë në spitalin ku ajo punonte erdhi një grua muslimane për të lindur.
– Edhe pse kishte dhimbje, koha e lindjes nuk i kishte ardhur akoma. Mua më ishte afruar fundi i orarit te punës dhe unë i tregova se më duhet të shkoj në shtëpi, por mos ke merak se për lindjen tënde do të kujdeset një mjek tjetër. Pasi dëgjoi fjalët e mia ajo filloi të qajë dhe më tha se:

Kliko ne link me poshte, per ta lexuar te gjithe artikullin!

KLIKO KETU

Klikoni edhe ne reklam per ne, me te vertet asgje nuk te kushton ty!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.