Hoxhollarët, Islami, Drita e Allahut, po luftohen!
Shiko videon, me cdo kusht, me gënjeshtra të akuzohen hoxhollarët.

Polici hetues i Policisë së Kosovës, Florim Shatrolli ka shtyer dhe shtrënguar të akuzuarin për gjoja terrorizëm Musa Ademin, që të dëshmojë (rrejshëm) kundër Dr. Shefqet Krasniqit në mënyrë që hoxha me çdo kusht të akuzohet për terrorizëm, ky polic i ndyrë i ka bërë presion edhe babait të Musës që ta ketë dëshminë kundër hoxhës.

Për të shikuar videon, kliko KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.