Ebu Hurejra trasmeton: Profetit alejhi selam i thanë: “O i Derguari i Allahut! Filanja ngrihet e falet naten (namaz nate) dhe agjeron gjate dites dhe jep sadaka shume, por i lendon komshinjte e saj me gjuhen e saj.

” Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem tha: “Ska hajr ne te. Ajo eshte prej banoreve te Zjarrit.” Thane: “Filanja (tjeter person) fal vetem namazet farze, e jep sadaka shume pak dhe nuk i ben dem askujt.” Profeti alejhi selam tha: “Ajo eshte prej banoreve te Xhennetit.” Trasmeton Ahmedi, Bezari, Hakimi dhe Ibn Hibbani ne Sahihun e tij.

Esselam alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu, klikoni ne reklam qe shfaqet larte ketij teksi, per te na ndihmuar sado pak In’shaa’Allah! faleminderit, Zoti ju shperblefte! 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.