Me lejën e Zotit do të trajtojmë një histori ku protagonisë kryesorë të saj janë një djalë i varfër por tashmë i pasur dhe nëna e tij. Tashmë në një moshë madhore ky njeri me dashuri të madhe kujtonte tetë momentet kryesore të jetës së tij. I zhytur në detaje ai këto momente i klasifikoi si tetë gënjeshtrat e nënës ndaj tij. Vazhdon historia dhe tregonte se: “ Lindja në një familje të varfër! Unë isha …
Per ta lexuar lajmin e plote kliko më poshtë ku shkruan “KLIKO KETU”
kliko reklamen per ne

KLIKO KETU

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.