Trokit në derën që nuk të kthen asnjëher – Hoxhë Sadullah Bajrami

 Vëllezer dhe motra, pasi ta ndegjoni videon, klikoni në link, sepse edhe ne kemi hargjime, na ndihmoni, qe t’ju sjellmi sa ma shumë, rreth fejes Islame, faleminderit Allahu ju shërbleftë.. amin

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.