U paraqit në ushtri për të vrarë Muslimanë dhe përfundoi me pranimin e ISLAMIT ᴴᴰ

Vellezer dhe motra te nderuar, ju lutem pasi ta shikoni videon klikoni ne reklam me poshte, na ndihmoni qe ti mbulojm hargjimet e tona, Allahu azze ue Xhel te gjithve ju shperblefte, me Xhenet Firdeus.. Amiiiin

Per ta shikuar videon ju lutem klikoni ne linke me poshte:

LINK

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.